They Are Mine !

Followers

Hamster Ecah :)

Name : Chacha Makanan Kegemaran : Kacang :) P/S : Bg die mkn please . nnti die mati :'( . Thanks :)

Saturday, January 15, 2011

Heyya :D

Heyya . Sebernarnye dah lame dah 3 org budak nie suh Ecah letak lagu kat blogg die . Tapie Ecah busy . HAHA :) Busy buat ape pon x tau . Pastu harinie terus buat lagu untuk 3 blogg :) . Dieorg nak lagu lain tapie Ecah letak je lagu ape . Malas nak cari cari . Nazira Eenie Meenie , Zu somebody to love . Adnin what you waitung for :) Korang x cakap Thanks pon kat Ecah yea . :P . Takpeh lah . Kawan baik kan . HAHA :) . Ecah dah ade satu lagi blogg tapie blogg tu PRIVITE sbb SECRET Ecah banyak kat situ . HAHA :) . Okelah Ecah nk pegy Kuantan Parade x tau nak beli ape . HAHA :) Okeyy , chau cincau dulu yaww . Follow Ecah tau .


p/s Bukan merajuk oke . Ecah bukan org yg suke merajuk !


Story about ecah , Hope you like it . Please comment . Thank you =)

0 Ecah Emir :):

 
Edit By : Puteri Auni