They Are Mine !

Followers

Hamster Ecah :)

Name : Chacha Makanan Kegemaran : Kacang :) P/S : Bg die mkn please . nnti die mati :'( . Thanks :)

Saturday, March 19, 2011

Buku Baru :)

Hello Dear :) . Harinie Ecah pegy MEGAMALL ade sall 70% kat popular . *untuk sape yg dduk kuantan jelah* . Ecah , kakak adek beli je buku yang memikat hati *cewahh* . Ecah ambil gambar buku AIN MAISARAH jelah . Favourite penulis novel Ecah tuh . :)

Aku mahi Ain Maisarah

Projek Fesyen Ain Maisarah

Okelah sampai sini je Ecah punye entry . Nak buad keje skolah plak . Byebye jumpe esok kalau sempat *bukan jumpe chat lagi* ( yeke chat x pasti ) --' . HAHA :) . Bye bye :)






Story about ecah , Hope you like it . Please comment . Thank you =)

Friday, March 18, 2011

Seharian buat blogg adek :D

Tau x Ecah seharian online and seharian buad blogg untuk budak kecik niehh . Sibuk jugak nak ade blogg tengok org lain ade blogg die pon nak jugak . Okeoke . Skrang Ecah dah boleh online lame lame *x deklah lame sangat*sbb komputer kat blik Ecah and komputer lagi 1 kat luar . HAHA :) . Bahagai nye hidup aku . Hidup dengan komputer . BHAHAH XD :) . Bilik tuh share 2 org dengan kakak Ecah . HAHA :) . Bukan sorang nanti sie balik asrama Ecah duduk lah sorang *takut lah plak* . HAHA . Tadi tergile sekejap dengan adek Ecah sebut pasal OMEY ANGAT ayat syura cousin kwn sye . HAHA :) , Sori sye ambik ayat awk XD :) . Okelah bye bye . *-*. Nak tengok hasil tangan Ecah boleh pegy ke blogg adek Ecah Uni Emir



Story about ecah , Hope you like it . Please comment . Thank you =)

Thursday, March 17, 2011

Nak share cerite sikik niehh .

Okey . Ecah sekarang kan kan dah join banyak mende dah :) . HAHA :) . Ade fb , ade blogger , ade formspring and ade jugak photobucket . Tak ketinggalan jugak group bloggers dekat fb . HAHA :) . Ecah ade masukkan gambar profile profile web tersebut nak tengok jomm :)

Okey . And kalau korang nak tanye soalan ape ape pon boleh . Asalkan Ecah boleh jawab sudah . Nah link die Formspring saya . Tanye kat situ tau :)

Okey nie plak group bloggers dekat fb . Kalau korang nak join pastikan ade fb tau kalau x ade pergi sign in cepat cepat pastu join lah . Nie link die Groups Bloggers Saya

Okey nie plak fb saya . Kalau korang nak add boleh asalkan inform saya sbb kalau org yg saye x kenal sye x kan approve okey >.< . Nie link die Facebook Saya

Nie photobucket saya . Saya x boleh bagi link sbb nanti korang copy .Sye x suke . Ehh , mase bile pangil sye awk nie . HAHA :) .

Nie myspace sye yg berabad lame x gune dah . Nasib baik ingat lagi password . HAHA :) . Nie link die nah nah nah Myspace Saya

Okey lah Ecah nak off dah nie . Mse bile plak aku tulisan entry panjang lebar mcm nie . X pehh demi bloggers cewahh . HAHA :) Okelah bye bye . Jangan lupe add sye kat fb tau . Tanye solana dekat formspring saya tau *-* . Bye bye *-*





Story about ecah , Hope you like it . Please comment . Thank you =)

Thursday, March 3, 2011

Berita Tergempar !

Ade berite tegempar lah !

KUCING ECAH HILANG LAGI !
Huh , Berae kali kau nak hilang ? Sekejap kene curi sekejap bawak diri . Aduhh . Bodo sangad . Sae surh lari kau tu dah lah x biase kur rumah , makan pon org bagi . Tak pon org basuh . Aduhh . Pastu nak tau x ape yah Ecah ckp .
DIE CKP x KAN BELA KUCING DAH !
Bye lah sedih dah nie !
 

Story about ecah , Hope you like it . Please comment . Thank you =)

Friday, February 25, 2011

Pegy SARAWAK !

Yeay . Akhirnya Ecah selamat tiba di muka bumi Sarawak ! Okey first first kan Ecah naik flight FIREFLY . MFirst tim niehh , mule mule takuk pastu x dah . Best gile nak mampus . Okey , Ecah pegy ngan family and semua sedare belah ayah kecuali Emir Khairil . Ecah naik flight bersama sama Emir Nazrul . Sampai sampai je Sarawak terus naik van yg dah disewa .

Pastu balik rumah sementara tunggu nak makan tido dulu zzzZZZzz . Best giler x sedor mende doh . Okeyy . Pastu keeseokan nye , pergi SHOPPING . Ya Allah punye lah murah kat sane sampai seratus Ecah boleh beli banyak barang . Pastu pegi pagi balik malam ! Penat giler . Pastu pwgy tengok org utan dengan buaya !

Keesokannya , Ecah pegy jalan jalan and jumpe makanan yg pelik giler . Makanan x pelik pon nama die pelik . Nak tau name die Okey Ecah bagitau MEE KOLOK AND AYAM PENYET ! HAHAH . Pelik kan kan kan ? HAHA . Okelah Ecah mau tido niehh .

P/s : Ecah pegy ngan Pak Cik Ubai sekali . Sori x masukkan gamba x dek mase . Sori sangad sangad yea . Bye Ecah nak tido dah . Bye bye :) . Follow Ecah tau .  JANGAN JADI COPYCATSDOG !



Story about ecah , Hope you like it . Please comment . Thank you =)

Wednesday, February 16, 2011

Hadoii .

Hadoi . Pindah rumah lagi . Ecah online gune lappy ayah . X tau wireless sape . HAHA . Main ambik je . Pandan muke :P  . Nasin baik abah baik tau bagi online kalau x MATI LAH AKU X BERUPDATE UPDATE BLOGG .Nanti 20. haribulan Ecah x ade pegy SARAWAK. . Okelah nak out dah . Bye bye . Malas nak update banyak banyak sangad :)




Story about ecah , Hope you like it . Please comment . Thank you =)

Thursday, February 10, 2011

Pindah rumah =='

Banyak susah maa , aku pindah rumah T.T . Huh . Dah lah tak ade internet and x dek astro . Rumah rumah kau dh cantik tapie keperluan untuk Aisyah Emir yg suke online nie x ade ! Ecah pindah rumah ssb rumah tengah renovation . Nak buad bilik untuk bilik Abg Ecah :( . Ecah mmg best duduk situ tapie Tidur sorang , Facebook , blogger x ade ! Haishh . Okelah . Ecah hanya boleh online x tentu lah . Okelah . Ecah pergi dengan hati yg sedih . Cehh !





Story about ecah , Hope you like it . Please comment . Thank you =)

 
Edit By : Puteri Auni