They Are Mine !

Followers

Hamster Ecah :)

Name : Chacha Makanan Kegemaran : Kacang :) P/S : Bg die mkn please . nnti die mati :'( . Thanks :)

Friday, March 18, 2011

Seharian buat blogg adek :D

Tau x Ecah seharian online and seharian buad blogg untuk budak kecik niehh . Sibuk jugak nak ade blogg tengok org lain ade blogg die pon nak jugak . Okeoke . Skrang Ecah dah boleh online lame lame *x deklah lame sangat*sbb komputer kat blik Ecah and komputer lagi 1 kat luar . HAHA :) . Bahagai nye hidup aku . Hidup dengan komputer . BHAHAH XD :) . Bilik tuh share 2 org dengan kakak Ecah . HAHA :) . Bukan sorang nanti sie balik asrama Ecah duduk lah sorang *takut lah plak* . HAHA . Tadi tergile sekejap dengan adek Ecah sebut pasal OMEY ANGAT ayat syura cousin kwn sye . HAHA :) , Sori sye ambik ayat awk XD :) . Okelah bye bye . *-*. Nak tengok hasil tangan Ecah boleh pegy ke blogg adek Ecah Uni Emir



Story about ecah , Hope you like it . Please comment . Thank you =)

0 Ecah Emir :):

 
Edit By : Puteri Auni