They Are Mine !

Followers

Hamster Ecah :)

Name : Chacha Makanan Kegemaran : Kacang :) P/S : Bg die mkn please . nnti die mati :'( . Thanks :)

Thursday, March 17, 2011

Nak share cerite sikik niehh .

Okey . Ecah sekarang kan kan dah join banyak mende dah :) . HAHA :) . Ade fb , ade blogger , ade formspring and ade jugak photobucket . Tak ketinggalan jugak group bloggers dekat fb . HAHA :) . Ecah ade masukkan gambar profile profile web tersebut nak tengok jomm :)

Okey . And kalau korang nak tanye soalan ape ape pon boleh . Asalkan Ecah boleh jawab sudah . Nah link die Formspring saya . Tanye kat situ tau :)

Okey nie plak group bloggers dekat fb . Kalau korang nak join pastikan ade fb tau kalau x ade pergi sign in cepat cepat pastu join lah . Nie link die Groups Bloggers Saya

Okey nie plak fb saya . Kalau korang nak add boleh asalkan inform saya sbb kalau org yg saye x kenal sye x kan approve okey >.< . Nie link die Facebook Saya

Nie photobucket saya . Saya x boleh bagi link sbb nanti korang copy .Sye x suke . Ehh , mase bile pangil sye awk nie . HAHA :) .

Nie myspace sye yg berabad lame x gune dah . Nasib baik ingat lagi password . HAHA :) . Nie link die nah nah nah Myspace Saya

Okey lah Ecah nak off dah nie . Mse bile plak aku tulisan entry panjang lebar mcm nie . X pehh demi bloggers cewahh . HAHA :) Okelah bye bye . Jangan lupe add sye kat fb tau . Tanye solana dekat formspring saya tau *-* . Bye bye *-*





Story about ecah , Hope you like it . Please comment . Thank you =)

0 Ecah Emir :):

 
Edit By : Puteri Auni